Suursiivous

Säännöllisesti tehtynä suursiivous helpottaa ylläpitosiivousta, huoltaa pintoja ja auttaa pitämään yleisilmeen siistinä ja viihtyisänä | Helsinki, Espoo, Vantaa

Siivouspalvelu Servisone Oy tekee suursiivouksia asiakkaan tarpeen mukaan. Meiltä sujuvat lattian perus pesut- ja vahaukset, seinien ja muiden pintojen puhdistukset ja esimerkiksi yläpölyjen perusteellinen puhdistus. Teemme suursiivouksia kotitalouksiin, taloyhtiöihin, liikehuoneistoihin, terveydenhoitotiloihin tai kouluihin – mikä kohteesi sitten onkaan! Pyydä tarjous suursiivouksista »

Lattian vahaukset, yläpölyjen puhdistukset, seinien pesut – kysy lisää!

Suursiivous on perusteellisemmin suoritettavaa siivousta, joka sopii ylläpitosiivouksen rinnalle pitämään tilat siistinä. Olemme toteuttaneet lukuisia lattian vahauksia ja lattian kiillotuksia eri kohteissa. Teemme myös seinien ja katon puhdistuksia ja yläpölyn pyyhintää. Suursiivouksien toteuttamiselle optimaalisin aika on loma-ajat ja tuotannon seisonta-ajat, mutta aina tämä ei tietenkään onnistu. Opastamme ja tiedotamme kyltein tilan käyttäjiä.

Ota yhteyttä